Kitty Starter Kit

379.99 lei

Categorii: ,

Trusted website

Livrare în 2-3 zile lucrătoare

Transport gratuit la comenzi de peste 300 lei.

Descriere

KITTY STARTER KIT include tot ce ai nevoie pentru noul membru al familiei: jucării speciale pentru puiuți, zgardă & bandană pentru pisici din colecția TOTO ACCESSORIES, boluri pentru hrană & apă, produse pentru îngrijire & igienă și, bineînțeles, treaturi & conserve de calitate.

Nimic nu se compară cu bucuria unui nou pui și entuziasmul de început de drum. Însă, uneori, poate fi copleșitor să alegi ce e mai bun pentru el, mai ales cu atâtea informații în jurul nostru.

Dacă ești proaspăt părinte de copil bănos și nu știi exact ce îți trebuie, Kitty Starter Kit e perfect pentru tine.

Economisești timp, bani & energie.

 

KITTY STARTER KIT include zgardă & bandană pentru pisici din colecția TOTO Accessories Grey Love. Zgarda este reglabilă printr-un sistem de tip curea. Bandana se atașează pe zgardă.

 

Toaleta auriculară – Curățarea urechilor e mai simplă decât îți poți imagina șifăcută în mod regulatte poate scuti de problemeSoluția auriculară VetExpert Ear Cleanser este potrivită pentru îngrijirea cotidiană a urechilor atât a câinilor, cât și pisicilor.

La fel cum tăierea unghiilor la pisici cu un clește tip forfecuță e foarte importantă și destul de ușoară, dacă urmezi pașii descriși în Ghidul de Creștere și Îngrijire a Pisicilor.

 

Și pisicile au nevoie de stimulare mentală și fizică, de aceea am inclus în kit și două jucării senzoriale, cu catnip, care o vor ajuta pe pisicuța ta să-și descarce energia de vânător înnăscut, ca să nu ajungă să te vâneze pe tine. 👀

Hrana umedă și recompensele pot varia în funcție de stocul furnizorului.

 

Vei primi Ghidul complet “Ghid de Creștere & Îngrijire a Pisicilor”, care te va îndruma pe tot parcursul vieții lui. Cuprinde toate informațiile legate de alimentație (alimente permise și interzise pisicilor), creștere, măsuri profilactice – deparazitare internă, externă (explicații complete și concrete, cu recomandări de produse), vaccinaresterilizare & mituri legate de sterilizare, sfaturi despre cum să faci mai plăcută vizita la veterinar, etc.

 

Kit-ul Kitty Starter conține 12 elemente alese și aprobate de medicul veterinar:

1 x soluție curățat urechi VetExpert Ear Cleanser

1 x șervețele umede antibacteriene fără parabeni pentru pisici 5 în 1

1 x clește pentru unghii

1 x zgardă + bandană detașabilă pentru pisicuțe

2 x boluri ceramică pentru apă și hrană

2 x jucării pentru pisicuțe

1 x recompensă Brit Kitten

2 x hrană umedă de tip kitten 

1 x păturică fleece

1 x Ghid complet “Ghid de Îngrijire a Pisicilor” disponibil în format digital

BONUS: 1 x Mini-ghid fizic “Sfaturi esențiale pentru îngrijirea pisicilor”

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.