Filtre
Sortează după
Categorii
Preț
Mărime
Aromă
Brand
Culoare
Kit
Lățime lesă
Lățime lesă
Specie

Unguent pentru lăbuțe Dr Seidel Paw Wax

29.99 lei

  • Potrivit atât pentru câini ????, cât și pentru pisici ????
  • Hidratează pernuțele și repară leziunile pielii
  • Acțiune antiseptică demonstrată
  • Calmează inflamațiile și iritațiile

Stoc epuizat

Categorie:

Trusted website

Descriere

Crema pentru lăbuțe Dr Seidel PAW WAX protejează și hidratează pernuțele animalelor de companie. Este indicat atât câinilor, cât și pisicilor, chiar și celor de apartament, a căror pernuțe se pot usca și deteriora, din cauza nisipului din litieră 

Dacă te uiți acum la pernițele câinelui sau pisicii tale, s-ar putea să observi că sunt uscate, crăpate și că.. ar putea beneficia de puțin #skincare. 

Noi trecem prin viață pe picioare, la fel cum animăluțele noastre trec prin viața noastră pe lăbuțe (și lasă urme adânci în suflet). Diferența este că lăbuțele lor sunt mult mai agresate, pentru că ele nu au niciun „echipament de protecție”. 

Administrarea este recomandată atât vara, când sunt temperaturile foarte ridicate și asfaltul încins afectează pernițele, cât și iarna, când temperaturile foarte scăzute, frigul, gheața sau sarea produc leziuni.

Dar poate fi folosit tot timpul anului și chiar te sfătuiesc să o faci!

 

Cum se folosește: Aplică pe lăbuțe cu jumătate de oră înainte de a ieși din casă și după plimbare, după ce ai spălat lăbuțele cu un șampon potrivit. Masează ușor pernițele și creează o experiență pozitivă pentru blănosul tău.

Oferă-i o recompensă pentru că a fost cuminte. Poate fi folosit de câte ori este nevoie.

 

INFORMAȚII PRODUS:

Unguent pentru protecția și hidratarea pernuțelor animalelor de companie. Ideal în sezonul rece când pot apărea degerături sau iritații provocate de sarea de pe asfalt. Poate fi utilizat pe tot parcursul anului ca și produs de îngrijire regulată.

Instrucțiuni: se aplică pe pernuțele animalului ori de câte ori este necesar. Unguentul formează o peliculă protectoare.

Ingrediente: Lanolină, Parafină lichidă, Siliciu, Glicerină, Parfum. Substanțe active: Lanolină.

Ambalaj: 75 ml

Depozitare: La temperatura camerei, ferit de expunere directă la soare și umezeală.

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

0