Hypo Dog Kit

479.99 lei

  • Kit pentru câinii cu pielea sensibilă
  • Potrivit pentru câinii predispuși la probleme dermatologice
  • Produse VET APPROVED ✓
  • Pentru câini sănătoși & fericiți!
  • Include Ghidul Complet „Îngrijirea Câinilor cu Probleme Dermatologice”
  • BONUS: Mini-ghid fizic: „Sfaturi esențiale pentru îngrijirea câinilor cu probleme dermatologice”
  • Alege kit-ul în funcție de talia câinelui tău (pentru mărimea batoanelor masticabile)

SKU: Nu se aplică Categorie:

Trusted website

Livrare în 2-3 zile lucrătoare

Transport gratuit la comenzi de peste 300 lei.

Descriere

HYPO DOG KIT este destinat tuturor câinilor cu pielea sensibilă, predispuși la alergii.

Problemele de piele sunt unele dintre cele mai frecvente motive pentru care părinții îngrijorați ajung cu câinele lor în cabinetele și clinicile veterinare. Aceste probleme se pot manifesta în moduri diferite și pot avea cauze diferite. 

Pentru că știu cât de dificil poate fi să ai grijă de un câine cu pielea sensibilă, predispusă la tot felul de alergii alimentare, sau alergii la diverși factori ai mediului înconjurător, m-am gândit să vin în ajutorul tău cu un kit dedicat special câinilor care primesc diete de tip hipoalergenic.

Rase predispuse la alergii și afecțiuni dermatologice: Bulldog Francez, Bulldog Englez, Pug, West Highland White Terrier (Westie), American Staffordshire Terrier, Pitbull, Bull Terrier, Bichon, Yorkshire Terrier, Ciobănesc German, Golden Retriever, Labrador Retriever, Cocker Spaniol Englez 

Șamponul VetExpert Hypoallergenic conține o grămadă de ingrediente menite calmeze pielea iritată, reducă inflamația, hidrateze și protejeze pielea de agenți microbieni

VetExpert Moisturizing Spray este un spray folosit pentru hidratarea pielii, ideal pentru pielea uscată și leziuni cauzate de alergii. Tehnologia Nanosilver are un puternic efect antibacterian și dezinfectant.

Unguentul Paw Protection conține ingrediente care formează un strat protector împotriva factorilor agresori din mediu. Acest scut asigură hidratarea, calmează iritația și accelerează regenerarea și vindecarea leziunilor.

Pipetele Otoclean Ear Cleaner sunt ușor de dozat și de folosit, curăță delicat și eficient și sunt ideale pentru rasele predispuse la infecții ale urechilor.

Pentru câinii sensibili și predispuși la alergii, se recomandă evitarea jucăriilor din cauciuc sau latex, de aceea, jucăriile incluse în kit sunt din bumbac premium, rezistent la ros.

Bolurile din inox sunt recomandate pentru câinii cu sensiiblități cutanate. În plus, sunt ușoare, se curăță ușor, se transportă mai ușor și sunt și super simpatice!

Cel mai bun supliment alimentar pe care îl poți include în alimentația câinelui tău este uleiul de somon, care are multe beneficii asupra organismului, nu numai asupra pielii și blănii

La fel ca în cazul dietelor de tip hipoalergenic, recompensele trebuie respecte aceleași reguli. Dacă ai un câine diagnosticat cu diverse alergii sau chiar cu dermatită atopică și, totuși, vrei îi oferi o recompensă, dar nu știi sigur ce i-ar putea declanșa o reacție alergică, cel mai sigur este folosești recompensele de tip hipoalergenic, precum cele de la Hill’s sau de la Advance.

Batoanele masticabile Lily’s Kitchen Woofbrush nu conțin ingrediente de origine animalieră, ceea ce le face ideale chiar și pentru blănoșii predispuși la alergii, care vor să își mențină o respirație proaspătă, în timp ce se bucură de o aromă delicioasă.

Nu atinge bobițele cu mâna (riști să le contaminezi). Folosește o scafă, cum este cea inclusă în kit, pentrumanevra bobițele

 

În Ghidul Complet „Îngrijirea Câinilor cu Probleme Dermatologice vei primi toate informațiile pe care trebuie să le știi dacă și puiul tău blănos are diverse probleme de piele sau este predispus la alergii. Vei afla ce înseamnă, de fapt, hrana de tip „hipoalergenic”, ce suplimente recomand în cazul afecțiunilor dermatologice și ce produse de deparazitare externă sunt potrivite și multe alte sfaturi legate de igienă & îngrijire.

Kit-ul Hypo Dog conține 13 elemente alese și aprobate de medicul veterinar:

1 x șampon hipoalergenic VetExpert

1 x spray hidratare și refacere VetExpert Nanosilver

1 x unguent protecția pernițelor VetExpert Paw Protection

4 x pipetă curățare urechi Otoclean Ear Cleaner

2 x jucărie din bumbac premium pentru câinii alergici

1 x bol apă 1000 ml

1 x bol hrană 500 ml

1 x ulei de somon supliment pentru piele și blană

1 x recompense pentru câini cu alergii Hill’s/ Advance Hypoallergenic (produsele pot varia în funcție de stocul furnizorului)

1 x batoane masticabile Lily’s Kitchen Woofbrush (S/M/L)

1 x scafă pentru hrană (utilă pentru a nu atinge hrana animalului)

1 x Ghid Complet „Îngrijirea Câinilor cu Probleme Dermatologice” disponibil în format digital

BONUS: 1 x Mini-ghid fizic „Sfaturi esențiale pentru îngrijirea câinilor cu probleme dermatologice”

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.